Nieuws over het Corona virus

B&B Zandwerven is open. Graag informeren wij jullie over ons protocol met betrekking tot het Coronavirus.

Het is nog steeds mogelijk bij ons te verblijven en wij kunnen ook nog ontbijt serveren. Doordat wij gebruik maken van een doorgeefluik voor het ontbijt, komen wij niet in direct contact met onze gasten.

Onze B&B beschikt over een kleine keuken met een combimagnetron, waardoor onze gasten zelf een simpele avondmaaltijd kunnen bereiden. Tevens zijn er diverse mogelijkheden voor het bezorgen van een maaltijd.

Wilt u ondanks deze bijzondere tijd toch nog een weekendje weg, dan kunt u bij ons landelijk ontspannen.

We waken voor uw en onze veiligheid, daarom is het wel een vereiste voor onze gasten dat ze vrij zijn van alle verschijnselen van griep of het coronavirus. Mocht u geboekt hebben en onverhoopt toch ziekteverschijnselen krijgen, dan vragen wij u uw reservering bij ons te annuleren. Vanzelfsprekend krijgt u het volledige bedrag retour als u langer dan 24 uur voor aankomst annuleert.

Hebt u vragen? Stel ze ons gerust. We hopen u binnenkort als gast te mogen begroeten.

 

B&B Zandwerven heeft tijger Vladimir geadopteerd in park Hoenderdaell in Anna Paulowna. Dit prachtige park, door de ANWB uitgeroepen tot het leukste uitje van Noord-Holland, is slechts op 30 minuten rijden van onze B&B. Een bezoekje waard!

Glasvezel

Eindelijk zijn ook wij aangesloten op het glasvezelnetwerk. In de B&B kan er al gebruikt worden gemaakt van snel internet. Ook komt er binnenkort een TV aansluiting via het glasvezel, waardoor er meer zenders, waaronder Ziggo Sport, beschikbaar komen in deB&B.